miercuri, 26 noiembrie 2014

ARHANGHELUL RAFAEL și MAMA MARIA


A cincea Raza - Raza Verde-smarald
Adevar, Vindecare (Sanatate), Stiinta
Miercuri - Al Treilea Ochi

Arhanghelul Rafael, al carui nume inseamna "Dumnezeu a vindecat" sau "Dumnezeu va vindeca", serveste pe Raza a cincea Verde-smarald. Zoharul, un text mistic evreiesc, spune ca Rafael are datoria de a vindeca Pamantul si oamenii. In crestinism, el este Ingerul care a vindecat bolnavii la turmele din Bethesda.


Divina jumatate a lui Rafael este Maria, mama lui Iisus. Maestrii inaltati au revelat faptul ca Dumnezeu a chemat-o pe Maria, o Arhanghelita, sa se incarneze pentru a fi intr-o zi mama lui Iisus. In pregatirea pentru aceasta misiune, Maria a servit cu mult timp in urma in Atlantida si a lucrat in Templele de vindecare de pe acel continent. Ea este chemata cu nume ca: Maica Domnului, Fecioara Maria binecuvantata si Regina Ingerilor. Mama Maria sustine Conceptia imaculata pentru fiecare suflet pe Pamant. Poti sa o chemi pentru a te ajuta sa te aliniezi Sinelui divin. Mataniile sunt deseori folosite ca o modalitate puternica de a chema asistenta ei. 


Arhanghelul Rafael si Maria lucreaza cu studentii lor in manuirea Luminii Chakrei celui de-al treilea ochi. Aceasta chakra si Raza verde se ocupa de Unime, viziune, Adevar, vindecare, stiinta, sustinerea Conceptiei imaculate pentru ei insisi si pentru altii si de dorinta de a manifesta viata abundenta pe Pamant. Acesti Arhangheli pot inspira muzicienii, cantaretii si compozitorii pentru crearea de muzica vindecatoare si inspirationala.


Ii poti chema de asemenea pe Maria si Rafael pentru vindecare pe timp de boala, cand ai nevoie de viziune pentru un anumit proiect, sau cand o marire de resurse te-ar ajuta sa iti implinesti mai bine misiunea. Si ii poti chema sa iti vindece sufletul de dificultati prezente sau traume trecute. Iata o scurta rugaciune pentru vindecare pe care o poti folosi oricand:


Arhanghel Rafael si Mama Maria, va cer pentru [numele tau si/sau altcineva] ca sa fiu/fie vindecat(a) de [numiti starea, boala respectiva], in concordanta cu voia divina.


EU SUNT perfectiunea divina manifestata

In corp, minte si suflet;
EU SUNT directia Divinitatii si pot
Sa vindec si sa ma pastrez intreaga(intreg)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.