marți, 25 noiembrie 2014

ARHANGHELUL MIHAIL și FAITH (CREDINȚA)


Prima Raza - Raza Albastra
Credinta, Protectie, Vointa divina
Marti - Chakra Gatului 

Arhanghelul Mihail este regasit in traditia iudaica, crestina si islamica. Numele lui Mihail inseamna "Cine este ca Dumnezeu". In Iosif 5:13-15, el a aparut ca un barbat cu o sabie in mana care s-a identificat ca fiind capitanul multimii lui Dumnezeu. In Revelatii 12:7, el este numit ca Arhanghelul care l-a izgonit pe Satan din Paradis.

Mihail si perechea sa divina, Faith (Credinta), servesc in cadrul Razei Albastre a Luminii spirituale. Ei pot asista la purificarea si consolidarea chakrei gatului si in atotcunoasterea tuturor calitatilor Razei Albastre. Raza Albastra ne furnizeaza protectie spirituala si fizica si reprezinta esentialul in exprimarea corespunzatoare a puterii si a conducerii. Este de asemenea esentiala in dezvoltarea credintei si in acordarea la vointa divina si la planul divin.

Iata un semnal rapid pe care poti sa-l trimiti Arhanghelului Mihail si Arhanghelitei Credinta daca esti vreodata in necaz si ai nevoie de asistenta imediata. Pot fi in mod special ajutatori in trafic cu ghinion si situatii dificile de tot felul cand nu se intrevede nici un alt fel de ajutor. Trimitand aceasta chemare cu intreaga fervoare a fiintei tale Arhanghelul Mihail si Flacara Sa Geamana vor veni instantaneu alaturi de tine.

Arhanghel Mihail si Credinta,
Ajutati-ma sa fiu puternic(a) si protejati-ma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.