sâmbătă, 29 noiembrie 2014

ARHANGHEL ZADKIEL și SFÂNTA AMETIST


A saptea Raza - Raza Violet
Libertate, Compasiune, Transmutatie
Sambata - Sufletul Celest

Arhanghelul Zadkiel si jumatatea sa feminina, Sfanta Ametist, intruchipeaza spiritul Razei a saptea Violet si Era Varsatorului. Numele lui Zadkiel inseamna "Dreptatea lui Dumnezeu". El si Sfanta Ametist ajuta umanitatea in atotcunoasterea chakrei Sufletului Celest (situata la distanta de un brat ridicat deasupra capului). 

Acesti Arhangheli aduc Flacara libertatii, bucurie, alchimie, justitie, transmutatie, liniste si eliberarea sufletului. Putem intensifica aceste calitati ale Razei Violet in viata noastra invocand Flacara violet prin stiinta cuvantului rostit.

Folosind Flacara violet se pot sterge amintiri din trecut, se poate aduce iertare si mari bucurii spiritului in interiorul nostru. De fiecare data cand ii chemam pe Zadkiel si Ametist, care intruchipeaza Flacara Violet, aducem schimbari pe Pamant si in noi, ne indreptam catre fuziunea cu Sinele nostru cristic si ajutam la pregatirea Lumii pentru venirea Erei de Aur. Dupa Arhanghelul Zadkiel, succesul Erei Varsatorului depinde de invocarea de catre noi a Flacarii Violet si o singura chemare a Flacarii Violet poate sa echivaleze cu un milion de rugaciuni.

Ii poti chema pe Zadkiel si Ametist pentru a ajuta sa te purifice de karma din trecut si sa aduca vitalitate noua in viata ta. Facand urmatoarele afirmatii, vizualizeaza Flacara Violet stergand obstacolele din fata eliberarii sufletului tau:

In numele Arhanghelului Zadkiel si al Sfintei Ametist, 
EU SUNT flacara violet in actiune in mine acum!
EU SUNT binecuvantarea si vivacitatea flacarii violet!
EU SUNT eliberarea de limitari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.