vineri, 28 noiembrie 2014

ARHANGHELUL GABRIEL și HOPE (SPERANȚA)


A patra Raza - Raza Alba - Flacara Invierii
Puritate, Armonie, Echilibru
Vineri - Baza Sirei Spinarii

Arhanghelul Gabriel, al carui nume inseamna "Dumnezeu este Forta Mea" sau "Om al lui Dumnezeu", serveste in cadrul Razei Albe a puritatii. Gabriel este recunoscut de cele trei mari religii occidentale - iudaism, crestinism si islamism. In Islam, el este Ingerul care a transmis Koranul lui Mohamed; in cadrul crestinismului, el este ingerul mesager care a anuntat Mariei ca va fi mama lui Iisus.

Arhanghelul Gabriel si Flacara Sa Geamana, Arhanghelita Speranta, asista purtatorii de lumina in lucrul cu Lumina la chakra de la baza sirei spinarii si in stapanirea calitatilor Razei albe - puritate, disciplina, speranta, bucurie si ordine. Serafimii lucreaza de asemenea cu Gabriel si Hope. Serafimii vin ca purtatori ai Luminii Divine. Ei pot literalmente sa-si plaseze prezenta deasupra noastra si noi putem absorbi acea Lumina si energie in corpurile noastre asa cum un burete absoarbe apa. Cand dorim sa ne unim Constiintei divine prin puritatea corpului, a mintii si a sufletului, acesti Ingeri ne pot ajuta sa ne ridicam kundalini pentru a atinge acel punct.

Gabriel, care e de obicei intalnit cu o trompeta, este Arhanghelul vestitor, anuntand fiecarui suflet de lumina vestea buna a caii de Ascensiune si Uniunea finala cu Divinitatea. El a facut acest anunt multora dintre noi, rezultand in imediata constientizare ca suntem chemati acasa si ca avem multa munca de facut pentru a echilibra karma noastra si pentru a obtine acel rezultat. Cu privire la lucrul catre acest nivel, Gabriel a evidentiat faptul ca adevaratii cautatori spirituali ar trebui sa fie determinati sa cunoasca, sa posede si sa sustina Lumina, si sa fie in acelasi timp servitori ai acesteia devenind maestri ai Luminii Divine.

Poti sa transmiti urmatorul semnal pentru a te umple de Lumina, pentru a energiza calea ta spirituala si pentru a te impinge catre Ascensiunea ta:

In numele Arhanghelului Gabriel si al Sperantei,
EU SUNT Sfantul(a) Divinitatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.