joi, 27 noiembrie 2014

ARHANGHEL URIEL si AURORA



A sasea Raza - Raza Rosu-Rubinie si Aurie
Pace, Sprijin, Serviciu 
Joi - Plexul Solar 

Numele lui Uriel inseamna "Focul lui Dumnezeu" sau "Dumnezeu este lumina mea". Este mentionat in cateva carti iudeo-crestine. De exemplu, in textul apocrif A Doua Carte a lui Ezdra, Uriel este cunoscut ca Arhanghelul salvarii.

Uriel si sufletul sau geaman, Aurora, servesc pe Raza Rosu-Rubinie si Aurie, cea de-a sasea, si ajuta individual in obtinerea maiestriei in chakra plexului solar. Aceasta a sasea raza este raza serviciului si a sprijinului, a pacii, a solutionarii problemelor, a creativitatii, a invatarii, a fraternitatii, a invierii si a judecatii divine a tot ceea ce este rau. Raza Rosu-Rubinie si Aurie are stralucire de rubin, ceea ce adauga intensa actiune a Iubirii divine. Aduce in fata dorinta de a obtine maiestrie de sine in constiinta personala christica pentru a servi atat Divinitatii, cat si omului.

Uriel si Aurora aduc vibratii de pace si fraternitate oriunde sunt chemati. Oricand este nevoie de a domoli un conflict sau de a aduce sentimente de fraternitate intre oameni, ei vor sa ajute sa fie manuita puterea judecatii discriminatorii purtata de lumina acestei raze. Uriel si Aurora separa realul de ireal si Ingerii lor leaga tot ceea ce nu este de Lumina in indivizi si in Pamant.

Pentru a ne ajuta sa ne atingem scopurile in aceasta viata, Arhanghelul Uriel ne spune sa afirmam ca Dumnezeu/Dumnezeita este unul/una cu sinele nostru adevarat folosind aceasta afirmatie: 

Pace, fii linistit(a) si constient(a) ca EU SUNT Dumnezeu/Dumnezeita!

Folosind aceasta afirmatie poate fi adusa Lumina Razei celei de-a sasea a Arhanghelilor in lumea ta intr-un mod puternic. Creeaza atmosfera pentru a invinge orice este mai prejos de Constiinta christica din interiorul nostru. Poti sa o transmiti ori de cate ori este nevoie pentru a simti energia in chakra plexului solar si constiinta literalmente se schimba si devine mai pasnica.

In numele Arhanghelului Uriel si al Aurorei, 
PACE, fii linistit(a) si constient(a) ca eu sunt Dumnezeu/Dumnezeita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.