luni, 24 noiembrie 2014

ARHANGHELUL CHAMUEL și CHARITY (CARITATE)



A treia Raza - Raza Roz aprins
Iubire, Adoratie, Recunostiinta
Luni - Chakra Inimii

Arhanghelul Chamuel si Flacara sa Geamana, Arhanghelita Charity (Caritate) servesc in cadrul Razei Roz aprins a Iubirii Divine. Numele lui Chamuel inseamna "Cel care il cauta pe Dumnezeu". Chamuel s-a caracterizat ca fiind "Iubirea pura a lui Dumnezeu in manifestare cladita". El este Îngerul mentionat in Luca 22:43 care l-a intarit pe Iisus in Gradina Ghetsimani.


Chamuel si Caritate sunt emisari puternici ai Divinitatii si printre cei mai patimasi si intensi Arhangheli in exprimarea Iubirii. Impreuna ei intruchipeaza marea inima si iubire a Divinitatii Mama-Tata pentru intreaga creatie. Ei ajuta sufletele sa isi dezvolte chakra inimii si ofera asistenta in tot ceea ce priveste inima. Aceasta include compasiunea, o comunicare mai buna, o iubire de sine echilibrata, extinderea de sine catre ceilalti, si crearea de frumusete prin arte. Vindecarea de pierderi sau sciziuni in relatii de familie sau de prietenie, poate avea loc si cu ajutorul acestor Îngeri.


Pe langa lucrul cu oamenii in momente particulare, Arhanghelul Chamuel, Arhanghelita Caritate si Îngerii lor sunt implicati intr-o mai ampla opera de a unifica sufletele gemene. Ii poti chema sa te ajute in descoperirea misiunii divine cu sufletul geaman. Poti de asemenea sa le ceri sa te ajute sa obtii maiestrie in cadrul Razei Iubirii si sa faciliteze lucrurile facandu-le sa mearga lin in viata de zi cu zi.


Un semnal puternic pentru a-i chema in actiune in situatii de nevoie personala sau in caz de orice diviziune intre oameni este: 


Arhanghel Chamuel si Caritate,

Lasati ca Iubirea Divina sa preia controlul, Acum! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.