marți, 8 iulie 2014

Fii Bucurie!


Fii Bucurie! Asta e ceea ce esti Tu! Bucuria atrage Bucurie! Fii Bucurie si lasa-i si pe altii sa fie Bucurie!
Cere si adu cu tine Bucurie pretutindeni pe unde mergi, caci de emotii negative avem parte oricum in fiecare zi, fara sa ne concentram pe ele sau sa le cerem.

Oamenii au nevoie de asta; sa li se reaminteasca permanent ca Bucuria se afla in ei, este starea lor naturala de A FI.
Nu renunta la Bucurie, caci astfel mii si mii de oameni vor renunta laolalta cu tine! Da, si sti de ce? Tu atingi in viata ta si intalnesti pe unde treci tu de cand te nasti si pana mori mii si mii de oameni.

Ce decizii iei in viata ta, ce faci tu cu viata ta, lumea ta, gandurile, emotiile, realizarile, visele, dorintele si sentimentele tale, ceea ce esti tu in momentul de fata influenteaza mii si mii de alti oameni, in primul rand pe cei apropiati: familia si prietenii si apoi pe cunostiintele tale, pe cei pe langa care doar treci pe strada, dar si pe prietenii tai virtuali multi sau putini de pe Facebook sau alte retele de socializare; influenteaza chiar si pe cei care n-au nicio tangenta fizica sau virtuala cu tine, dar sunt pe aceeasi frecventa de unda cu tine si astfel ei preiau din inconstientul colectiv mental toate gandurile, emotiile, sentimentele, trairile si deci vibratiile tale.

Asa ca, suflete, cauta sa fii bucuros si fericit ca traiesti acum pe acest Pamant in aceste timpuri marete si propice pentru evolutia spirituala a tuturor fiintelor de pe Pamant si nu numai. 
Fii Bucurie, imparte si transmite Bucurie tuturor celor pe care-i atingi, pe care-i intalnesti si pe care-i influentezi prin vibratiile sufletului tau!
Nu cred ca este necesar sa-ti mai reamintesc ca Bucuria este o Stare de Spirit a Divinitatii, iar cel mai inalt gand al omului este acel gand care contine Bucurie. Bucuria este un nivel cu o vibratie foarte inalta conform scalei constiintei creata de David Hawkins, depasita doar de Pace si Iluminare. La acest nivel, perspectiva asupra lui Dumnezeu este intreaga, perspectiva asupra vietii este completa, emotia este de seninatate si procesul prin care treci este de transfigurare. 

Fiecare putem face o meditatie pentru Bucurie in inima si minte; astfel sa putem simti si trai Divinitatea Launtrica si sa ne transfiguram inspre Perfectiunea Vietii. E bine de asemenea ca in fiecare zi sa-ti rezervi un moment sau mai multe in care sa te axezi pe Bucurie, sa te centrezi in Inima cu mintea si sufletul tau si sa trimiti de Acolo Pamantului energie iubitoare si tamaduitoare plina de Bucurie si Pace.

Regaseste Bucuria din tine!

http://amemona.blogspot.ro/p/sedinte.html
Monica Ionescu,
Educatoare in dezvoltare spirituala, 
Terapeut si consilier psihospiritual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.