sâmbătă, 21 martie 2015

Eliberarea de limitari

Libertatea este inauntrul tau!
Cat de multi oameni isi cauta perechea si viseaza la armonie, dar inca nu au experimentat uniunea cu ei insisi? Multi, foarte multi…Cum sa fie posibil sa traiesti separat de propria ta constiinta si totusi sa experimentezi uniunea cu altul? Pai nu e posibil! Singura realitate a zeilor este asta: tot ce e in exterior iti reflecta fidel interiorul. A spus-o si Iisus si multi altii care au urmat.
Incetati cautarea. Este ultimul obstacol !
Nu tu gasesti iubirea ci iubirea te gaseste pe tine.
Nici calea n-o gasesti ci calea te gaseste pe tine.
Tot ce ai nevoie este deja acolo, in tine. Tu trebuie doar sa vezi, sa recunosti, sa stii! Si n-ai cum sa vezi daca traiesti separat de cine esti tu cu adevarat.
Cautarea in afara a ceva care sa-ti umple golul e inutila.
Daca incerci sa eviti sau sa scapi de cine esti tu cu adevarat, autentic, vei ramane in continuare intr-o stare de separare si de victimizare. Vei gasi tot timpul motive pentru care sa nu fi fericit. E de vina asta sau aia.
Daca vrei cu adevarat sa vezi ceea ce ai creat sau ceea ce creezi, iti vei deschide inima catre puterea pe care intotdeauna ai avut-o si pe care o poti folosi de acum intr-o maniera iubitoare, constructiva. Dumnezeu ti-a dat puterea. Nu e o chestie de noroc. E cine esti cu adevarat!
Fii constient intr-un fel in care sa-ti folosesti puterea constient. Priveste adanc in tine, constientizeaza ti fricile si aspectele tale care nu vor altceva decat acceptare si iubire din partea ta. Aceasta umana acceptare face atat de mult pentru tine si pentru mine.
La un moment dat incepi sa vezi ca doar tu te trageai inapoi, pentru ca te-ai identificat cu o stare de constiinta limitatativa (asta de ii zice 3D – mie imi place sa-I zic matrixul scalvilor). Toate limitarile vin de la sistemul de credinte false, la care ne-am racordat pe pilot automat si care ne-au dus la autolimitare, pe care am tot dezvoltat-o ca sa nu cumva sa mai Vedem ceva. Astea sunt zidurile de care zicea Rumi, ca le-am ridicat impotriva iubirii.
Acum, intrebarea e, vrei sa fii liber?

Sursa mesajului: 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152615717237898&set=a.474586957897.254876.534002897&type=1&fref=nf&pnref=story

Pentru asistenta si consiliere psihospirituala personalizata sau psihoterapie individuala va invit cu drag sa accesati linkul urmator: http://amemona.blogspot.ro/p/sedinte.html
Monica Ionescu,
Educatoare in dezvoltare spirituala,
Psihoterapeut si consilier psihospiritual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.